Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018

Δωρεάν εγγραφή

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφείτε στο Boussias Conferences και να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό του.
*
*
*
*
*
*
* Άνδρας   Γυναίκα
*

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

Ταυτότητα του συνεδρίου

Καθώς η 25η Μαΐου δεν είναι καταληκτική ημερομηνία, αλλά μόνο η αρχή, το Συνέδριο GDPR for Marketers μας δίνει την ευκαιρία να κερδίσουμε insights και ξεκάθαρα how-to’s που θα μας βοηθήσουν να δούμε την πορεία της συμμόρφωσης κάτω από το πρίσμα της απόκτησης ευκαιριών και ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος.

Με κορυφαίους ομιλητές, panel συζήτησης, Q&A sessions και ειδικά σχεδιασμένα workshops, δίνεται έμφαση στη σχέση εμπιστοσύνης με τον καταναλωτή είτε επιχειρούμε στο media publishing, στο digital marketing, στο ecommerce, στο retail, στο banking κλπ. Μέσα από τη συζήτηση θα προκύψει η απάντηση που απασχολεί κάθε Marketer:
«Τελικά ο χρήστης θα επιλέξει το ΝΑΙ για τη συνέχεια της επικοινωνίας και της χρήσης των προσωπικών του δεδομένων για λόγους marketing»;

  • ΧΟΡΗΓΟI
AQS
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR
  • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team